Täna menüüs ;)

Täna on meil palju päikest ja pasteeti.


Pasteet on tehtud mahesea maksast, millele on maitseks viiluke porgandit ja paar sibularõngast ning törts mettki juurde lisatud. Või on nagu ikka talumaine ning leib on täna gruusiapärane.

Nautimiseni!


Ja kes tahab ka mahedat siga või vorsti või süldimaterjali, siis kirjutage ja ma jagan kontakte :)

Selle süldimaterjaliga oli seesugune lugu, et meil tuttav ka keetis ja ei suutnud ära imestada, et kuidas see sült seekord küll nii maitsev on. Naine veel kiitis, et oled vist ikka südamega teinud. Pärast jõudsime selleni, et mahe andiski sellise lapsepõlvemaitse.
Ja vorsti sai süüa isegi see, kes muidu väga midagi süüa ei saa - on E-osas ülitundlik. Aga seda vorsti sai. Ikka oleneb.

Kommentaarid