argine pidupäev

Jee, järjekordne tore päev, kus loengud lihtsalt ära jäävad. Etteteatamata. Varemalt kirusin seda, et inimesed kohale ei tule, eelkõige siis üliõpilased, nüüd hakkan kiruma õppejõudude suhtumist ja käitumist. Ma saan aru ju küll, et on olemas erinevad põhjused ja põhjendused, kuid paarkümmend minutit enne loengut nendest teadaandmine pole ka just kõige kaunim viis.
No eks ta ole võrdne sellega kui mõni õppejõud oma loengus kasutab meetodit ise küsin-ise vastan, andmata teistele võimalustki vastamiseks. Ja siis on veel mingi hulk õppejõude, kes küsivad ja ootavad vastust, ootavad seda vastust piinlikusttekitavalt kaua. Ning küsimus on ülesehitatud ülimalt keeruliselt ja laialivalguvalt, et polegi nagu tegu küsimusega - sellest ka need puudulikud vastused. Aga muidu on koolis tore. Ja 20st 5 on tubli saavutus!

Sellised juhtumid lausa panevad tööle mõtlema, st mis minagi siin igaks päevaks kohale pean ronima ja kuulma, et jälle jääb üks või teine loeng ära. Võiks ju ka oma aega teisiti planeerida ja tegeleda millegi sellisega, mis tooks konkreetset tulu.

Täna on ka pidupäev - Triinu sünnipäev! Tore päev.

Kommentaarid