15 inimesele 15 minutiga

Sain taas ühe toreda ketikirja... saadaks edasi küll, aga mis õigus on minul luua situatsiooni, kus mõnel mu sõbral/tuttaval on ebaõnne paarisuhetes - vahet ju pole, kas usun või mitte - ma lihtsalt ei tee seda.
On olnud üks kiri, mis lõppes: vahet ju pole, kas sa saadad selle kirja edasi või mitte - siis oli hea sisestada aadressiribale oma sõprade nimed... selliseid kirju võiks rohkem olla.

Kiri ise oli selline:

Ainus põhjus, miks keegi sind vihkab, on see, et nad tahaksid olla nagu sina. Maailmas on vähemalt kaks inimest, kes sureksid sinu eest. Mõne jaoks olete kogu maailm. Keegi, kelle olemasolu sa isegi ei tea, armastab sind. Isegi kui sa teeksid tõesti suure vea, tuleneb sellest alati midagi head. Kui sul on tunne, et maailm on pööranud ............sulle selja, vaata edasi. Pea alati meeles tervitused, mis sa saad. Unusta vastulöök, märkused. Nii et kui sa oled armastav sõber, saada see kõigile oma sõpradele, ka sellele, kellelt said sõnumi. Midagi head juhtub sinuga homme kella 12 ja 16 vahelisel ajal, see võib olla mis iganes. Seega ole valmis oma elu suurimaks üllatuseks!
Kui katkestad keti, saabub sulle ebaõnne paarisuhetes järgmise kümne aasta jooksul. Saada edasi 15 inimesele 15 minutiga

Ja eks ma elan oma ebaõnnes edasi - vahet ju pole, vähemasti pole ma kellelegi teisele ebaõnne toonud. :D

Kommentaarid

J ütles …
Mina loogikageeniusena tahan protesteerida - see kiri räägib iseendale vastu. Kõik, mis Sa teed, on lõppkokkuvõttes hea. See, et oli hea, selgub aga hiljem.

Milleks selline hirmutamine? Oh, neid ketikirju küll!
viive ütles …
eksole... elu!
viive ütles …
ja järgmise kümne aasta jooksul - oleks üllatav, kui selle aja jooksul poleks ühtegi ebaõnne-hetke :D naiivsed!
J ütles …
Aga kui niimoodi lubatakse, siis tuleb sellist asja ka uskuda.

On siis nüüd teada, mis järgmises osas toimus?