Raamat

"Me räägime siin nii nagu me teaks, kuidas asjad on ja nagu selle põhjal, mida me räägime, saaks meist midagi teada ja meie saladuse paljastada. Me EI TEA, kuidads asjad on. See, mida me siin ütleme, on meie TÄNANE arvamus. Kuid me ei tea, mida meil veel elus kogeda tuleb ja kuidas see meie arvamust elu kohta muudab. /.../ Sest alati on MIDAGI VEEL. Midagi jääb sõnade taha, on midagi, mida ei olegi võimalaik ütelda." (Luik, V. ja Rosma, H. (2010:140-141). "Ma olen raamat").

Väärt lugemine!

Kommentaarid

J ütles …
Väga õige tähelepanek. Ehk kui füüsika võtab elult kogu romantika, siis selles suunas edasi minnes: kõik sõltub taustsüsteemist.
viive ütles …
Jah, põhimõtteliselt küll... ja see mis on, ei pruugigi olla, vaid võib vaid näida... jne jne. Tegu on hea kirjutisega, heade inimestega, põhimõtteliselt oli küll tunne, et vabalt oleks võinud ise ka samasugused read ja mõtted kirja panna - hea on saada iseendale kinnitust - loe ka! ;)
J ütles …
Panen kõrva taha ja kui olen valmis, siis loen. Praegu ei suuda isegi lobedat kriminulli lugeda... Aga küll tuleb aeg, mil taaskord saan kõike...