andresepäevast

Esmalt rahvatarkustest ja minu praktikast: panin siis eilseks ööks pooliku õuna padja alla - lubatud oli, et unenäkku tuleb keegi armas ja hea, (pole tulemiseks teed küll ühtemoodi head, kuid keegi tulema kord peab). Ja tuligi, ehkki hommikul ärgates oli õrn pettumustunne, et ei olnud ühtegi und, aga siis hakkas saladuseloor kerkima. Oli und ja oli tegelasi - perekondade kaupa, mis, arvestades minu ideaale ja väärtusi, pole ehk üldse mingi variant, aga nii ta oli. Ja siis oli tüüp, kes jooksis, õigemini spurtis, aga ta spurdid olid väga pikad ja ülikiired. Oli veel ka saun-akvaarium ja miski roheline puru, ei saanudki aru, et kas põsktubakas või tiba kriminaalsem aine, aga päris puhas see olukord ei olnud.

Ja nüüd ei teagi - olla rõõmus, sest miskit seal unenäos ju oli või hakata oma tuleviku ja eluviiside pärast muret tundma - võtta seda ohutulena. Ei tea. :)

Kommentaarid

J ütles …
Oh, oleks teadnd, oleks ka miskit padja alla toppinud...
viive ütles …
Jõuab veel - kui tahad, siis näed, kasvõi igal ööl.
J ütles …
Ah või siis sedasi. Et siis kohe kolm tükki (huvitav on see, et kaks tegelast olid tuttavad, aga kolmandat ma isegi ei suuda praegu meenutada, aga mäletan, et kindlasti oli kolmas ka), kui nüüd minu möödunud öist und mõelda. Oh, haige mõistus teeb liitmistehteid või mõistus teeb haigeid liitmistehteid.