10:3

Ma tegin täna eksperimenti.
Kuna meil seal tööl on nüüd täiskasvanuid iga nurga peale, siis viskasin otsustamiseks palli lastele ja andsin neile valida: kes tahab, tuleb õue, kes tahab, jääb tuppa. Esimese poolt oli 10 ja teise valiku poolt 3. Ja ei mingit vigurit - siuh riidesse ja siuh liivast puhtaks ja siuh riidest lahti ja... See see ainumas pluss on rohkemate inimeste puhul, et ei pea masse liigutama, vaid saab inimeste arvamusega arvestada ja selle järgi ka toimetada.

Tegin väikest vaatlust ka: meie olime ja siis ühed, suuremad, olid ka veel. Ju teistel on üsna kehvad riided, et sooja sügisilma, mille juurde kuulub ka väike seenevihm, nautida.Või kes seda tea, et mis ja kuidas... Aga ise olen rahul. Ja varbad olid kuivad ning põsed roosad :)


Kommentaarid

osatleja ütles …
Nii võiks kogu aeg olla. Magamisega ka. Kes tahab see magab, kes ei taha, see ei maga.
viive ütles …
Võiks muidugi... Ja söömisega. Ainuke häda on see, et kui lapsekese päev on ikka 8 ja pluss tundi, siis on mõned toimetused ja tegevused lihtsalt vajalikud ja ülimalt soovituslikud. Aga äkki kunagi, kui ühe täiskasvanu kohta ongi umbes kuus või viis last ja lasteaiapäeva pikkus on vajaduspõhine, siis on see valikuterohke argipäev ka võimalik. Mine tea.