39 nädal - parim aeg tegemata tööde tegemiseks

Täna on päev, mil beebi on kõikide arvutuste järgi mu kõhus olnud 39 nädalat. Võrreldes kolme esimese kuuga on kolm viimast nädalat olnud üsna roosilised. Kuid seda vaid kolme esimese kuuga võrreldes. Päevad on praegugi kaunid ja lilli täis, aga need ööd... Siis ärkab minus printsess herneteral - ei sobi see padi ja ei sobi too poos, küll on liialt madal ja küll on liialt pehme. 90-kraadise nurga all peaks mu voodi olema. Ja peatoed peaks olema. Ja käe- ning jalatoed ja ventilaator ka. Vähemalt.

Kaks ööd oma kolmetunnise unega on vist üsna hea ettevalmistus lähituleviku argipäevaks. Olgu-olgu, ma lihtsalt loodan, et tulevikus ei ole see ärkvelolek nii valulik ja vaevaline, suur. Praegu on juhtunud seegi, et lisaks wc-vajadusele äratab mind ka valutunne - ju mu kõht ei tunne end ka kõige mugavamalt. Ja siis nagu ei tahagi enam tukkuma jääda. Teeks parem tööd.

Hommikul kuuest tööga algust tehes on 12ks juba kenad töötunnid seljataga, tegemata töö murekoorem unustatud ja mõnutunne tehtust on leidnud koha öise rahutuse asemele. Üldse pole paha, pigem ikka päris hea. ;)

Kommentaarid