Mõelda, kui meie elu ongi üks jõgi, millel ja millega koos me sõidame, kulgeme, rapsime, rassime, taarume, liugleme, vahetevahel rabistades kaldaveerel, siis sõudes kaasa tõusuveega, nägemata kaldaääri. Mõnikord tuleb õige madalale kummarduda, teinekord otsida õiget tasakaalupunkti, niimoodi võib filosofeerimist jätkata, jõudes välja lootsikute ja kruiisilaevadeni, kes millega ja missugustes tingimustes. Aga see, milleni ma jõuda tahan, on, et tegelikult on kõik olemas, absoluutselt kõik on olemas, võib-olla ei oska me lihtsalt märgata ja õigel hetkel hoogu aeglustada või siis lisada. Ja mõni ka ei julge, lihtsalt ei julge katsetada, otsustada, tegutseda, et elada tõeks oma unistused. Et võtta vastu kõik hea, mida maailmal on pakkuda.

Kommentaarid

J ütles …
Julgusti edasi! Iseendast võitu saamine annab ongi juba suurim võit ;-)
viive ütles …
Ma ei tea, kas ta nõõd otseselt haakub, aga 15. novembril olin pärast oma märkmikku kirjutanud: meie lugu on meis olemas, tuleb see vaid tõeks elada. kui me oleme valinud teise tee, siis saatus teeb nii, et hävitab ära ülejäänu, teised variandid ning lõpuks ei jäägi üle muud kui elada seda, mis määratud.
J ütles …
Jah, eks ta nii kipub olema - elu suunab meid ikka sinna, kuhu me minema peame. Seepärast tekivad teiste teede peale takistused ja mõned asjad lihtsalt ei lähe.